Het bedrijf is ontstaan vanuit het samengaan van ArthurAugustijn.nl en de iLoveMediaGroep. Deze bedrijven waren actief op het gebied van event-, media- en marketingproducties voor het bedrijfsleven en de (semi-) overheid. Na het samengaan van beide bedrijven is gekozen voor een nieuwe naam: The Freshmakers. Het bedrijf is gevestigd in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een afspraak.

Je kunt bij The Freshmakers terecht voor de ontwikkeling en uitwerking van creatieve concepten, het schrijven en ontwikkelen van content, het organiseren van events en de hulp bij het ontwikkelen van een goede marketing- en communicatiestrategie. Daarnaast ontwikkelen wij ook zelf nieuwe concepten.

Wij zijn met ons team breed inzetbaar en onze focus ligt bij uw idee. Niks is ons te gek. Wij helpen graag om uw idee uit te werken tot een succesvol concept.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. The Freshmakers support kleine stichtingen via de 1%club, wij geven trainingen aan de jongeren van Eventhands en begeleiden studentenprojecten bij diverse onderwijsinstellingen.

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Maak kennis met ons team