Nieuws

Extra vormgevertje!

Maar wie is dat dan eigenlijk? Nou, dat ben ik. Mijn naam is Shekila Mosawi en sinds kort ben ik begonnen aan mijn stage bij The Freshmakers. Op het moment studeer ik grafische vormgeving aan het Grafisch Lyceum Utrecht. Volgend jaar zal mijn afstudeerjaar zijn en om me daar eens goed op voor te bereiden, heb ik besloten een eerste halfjaar door middel van stage te volbrengen.

Mijn leerdoelen bestaan uit het leren van zelfstandigheid, snelheid en eigenlijk ook wel een beetje alertheid binnen een bedrijf als The Freshmakers. Ik kijk er erg naar uit om het team dan ook bij te wonen en heel veel van dit soort dingen te leren in niet alleen vormgeving, maar ook communicatie en marketing! Ik ben dus absoluut aan het goede adres!

Ik ben gepassioneerd student vormgeven en “leef” daarom eigenlijk ook bijna in de Adobe programma’s. Dit doe ik om mijn ideeën, de manieren waarop ik bijvoorbeeld concepten bedenk en natuurlijk mijn natural skills te laten zien.

Voordat ik überhaupt aan mijn opleiding grafische vormgeving begon, heb ik ook een DTP opleiding gevolgd. Hiervoor heb ik ook stage mogen lopen en dit is dan ook de reden waarom ik graag met kwaliteit en een goed team aan de slag ga.

Verder vind ik het heel belangrijk om als mens iets van mezelf achter te laten om er later op terug te kunnen kijken. Dus wie weet hoeveel vormgeefelementen ik achter laat!